Tietoa meistä

Mitä tehdä juhannuksena? Tule kokemaan Lieson Juhannus! 

Lieson lava on Lieson kylän ylpeyden aihe. Lava sai rakentamisluvan vuonna 1947 ja avajaistanssseja tanssittiin vuonna 1948.

Lieson Juhannus tapahtuma järjestettiin ensi kerran vuonna 1991.

Tapahtumaa on kehitetty vuosittain, ja vuonna 2013 tapahtumaan lisättiin ulkolava. Juhannustapahtuma on kasvanut yleisönsä mukana, sillä ensimmäisten vuosien kävijät tuovat lavalle nyt omia lapsiaan tai lapsenlapsiaan. Lieson juhannus ei myöskään säikähdä säätä. Juhannus on juhannus, satoi vettä tai ei.

Tapahtumasta on muodostunut monelle perinne ja jotkut jopa sanovat, että aidon juhannustunnelman löytää takuuvarmasti vain Lieson Juhannuksesta.

Meille on erityisen tärkeää, että kokemus Lieson Juhannuksesta on jokaisella onnistunut. Siksi kehitämme tapahtumaa joka vuosi saamamme palautteen perusteella. Esimerkiksi kauneuspisteel saa tarvittaessa vaikkapa lisätä parfyymia tai vaihtaa uudet sukkahousut.

 

LIESON JUHANNUS INFO

  • Suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Näin vältät suurimmat jonot ja ruuhkat. Varaathan käteistä mukaan, paikalla muutama kortinlukija mutta asioinnin nopeuttamiseksi toivomme käteisen rahan käyttöä.

  • Portilla on turvatarkastukset. Lasin, terävien tai muiden vaarallisten esineiden, laittomien aineiden ja alkoholin tuominen alueelle on kielletty. Tapahtuman järjestyksenvalvojilla on oikeus evätä sisäänpääsy huomattavan päihtyneeltä tai uhkaavasti käyttäytyvältä henkilöltä.

  • Reppujen ja omien retkituolien tuominen alueelle on kielletty. Reput voi jättää lipunmyynnin yhteyteen säilöön, omalla vastuulla. Suosittelemme jättämään reput autoon tai kotiin. Naisten käsilaukut ovat tietenkin sallittu alueelle.

  • Kaikenlainen ammattimainen valokuvaaminen ilman erillistä lupaa on alueella kielletty.

  • Järjestelmäkameroiden ja videokameroiden tuominen alueelle ilman lupaa on kielletty.

  • Esitysten luvaton taltiointi on kielletty (tekijänoikeuslaki 2 ja 45)

  • Löytötavaroita voi tiedustella numerosta : 0400 483 648.

Lieson Lava
Liesontie 603, 16900 Hämeenlinna


Tapahtuman yhteyshenkilö

Juha Topinoja

p. 0400 483 648

juha.topinoja@outlook.com
 Mitä

LIVEMUSIIKKIA - PAIKALLISTA LAMMIN SAHTIA - RUOKAA - KAHVIA - KYLÄKAUPAN LIHIKSIÄ - AITOA JUHANNUSTUNNELMAA

Missä

Lieson LavaLiesontie 603, 16900 Hämeenlinna

Milloin

Vuonna 2023 tapahtumaa ei järjestetä.

Yhteydenottolomake

Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!